•  
Скролувајте надолу

Последни
Новости

Во Малиќи Груп, веруваме во моќта на континуираната обука и споделувањето знаење за да се поттикнеме корпоративен напредок. Затоа минатата недела, нашата посветеност ја подигнавме на следното ниво со два значајни компаниски настани во престижниот Парк Хотел & Спа.

Дознајте повеќе
01.

Фондацијата Енвер Малиќи со гордост ви ги претставува новореновираните читални на Библиотеката „Садик Тафаршику“!

Дознајте повеќе
02.

Гемак денеска почна со дистрибуција на нови MAGIC производи. Нашата фабрика за производство на апетисани и здрави грицки, Meџик МГ подготви 24 производи од кои 13 производи се иновација на македонскиот пазар.

Дознајте повеќе
03.

Тимот од 20 неверојатни жени од Малиќи груп, денеска на светскиот ден на здравјето, прославија уште една победа на Авицена женска трка.

Дознајте повеќе
04.

Employees of the “Maliqi Group” group have registered in the Register of voluntary bone marrow donors, hoping that at least 40 people suffering from leukemia from anywhere in the world will be helped to stay alive.Referring to our altruistic convictions, the volunteers from “Maliqi Group” donated only 5 ml of blood, and thus entered the..

Дознајте повеќе
05.

„Втор годишен настан“ за Топ 40 менаџерите од Малиќи груп Топ 40 менаџерите од Малиќи груп имаа возбудлив „Втор годишен настан“, и зачекорија во уште едно успешно заедничко патување. За време на презентациите тимот ја изрази својата непоколеблива страст и посветеност за работа и ги открија своите визии и претстојните проекти.

Дознајте повеќе
06.

Волонтери од Малиќи групацијата, под покровителство на меѓународната компанија Дијаџио (Diageo), како дел од проектот Боренка, пошумија речиси еден хектар опожарена површина во беровско, со околу 2 000 нови зимзелени автохтони садници.

Дознајте повеќе
07.

Компанијата Малиќи Груп е добитник на награда за филантропија, на престижниот економски настан Топ 100 во земјава, во организација на Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија (СКСЗМ). Наградата ја подигна Ррон Малиќи, син на Албан Малиќи, еден од членовите на бордот директори на Групацијата Малиќи. На настанот беа доделени награди и признанија за најдобрите компании, нивните достигнувања и нивниот придонес во економијата и општеството.

Дознајте повеќе
08.

Драги колеги Успеавме да реализираме исклучително успешни тим билдинг настани викендов (на 7-8 Октомври 2023) во селото Кучково во Македонија и во Ѓаковица на Косово. Овие тим билдинг настани ни дадоа можност за забава и релаксација, но и можност за подобра соработката меѓу колегите, што сигурно позитивно ќе влијае на продуктивноста и успехот на групацијата Малиќи во иднина.

Дознајте повеќе
09.

Филмот, културата веќе не се привилeгија, тие се потреба. Како водата, како воздухот што го дишеме. Со оваа порака актерката и продуцентка Лабина Митевска, ја прими наградата „Големата ѕвезда на македонскиот филм“ на отворањето на 44. издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, на која Малиќи груп и Гемак се традиционални пријатели и помагачи.

Дознајте повеќе
010.