Lëvizni poshtë

E fundit jonë
Lajme

Employees of the “Maliqi Group” group have registered in the Register of voluntary bone marrow donors, hoping that at least 40 people suffering from leukemia from anywhere in the world will be helped to stay alive.Referring to our altruistic convictions, the volunteers from “Maliqi Group” donated only 5 ml of blood, and thus entered the..

Lexo më shumë
01.

Top 40 menaxherët e"Grupit Maliqi" nisën një udhëtim të jashtëzakonshëm, ne eventin e dytë te mbajtur. Përmes fjalimeve të tyre magjepsëse, ata shprehën gjithë pasionin dhe përkushtimin e tyre të palëkundur ndaj ekipit, dhe shpalosën vizionin dhe projektet e tyre të ardhshme.

Lexo më shumë
02.

Vullnetarët e grupacionit Maliqi, nën kujdesin e kompanisë ndërkombëtare Diageo, në kuadër të projektit Borenka, ripyllëzuan pothuajse një hektar sipërfaqe të djegur në Berovë, me rreth 2000 fidanë të rinj autoktonë me gjelbërim të përhershëm.

Lexo më shumë
03.

Kompania Maliqi Group është fituese e çmimit për filantropi, në ngjarjen prestigjioze ekonomike Top 100 në vend, e organizuar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP). Çmimi iu dorëzua Rron Maliqit, djalit të Alban Maliqit, njërit prej anëtarëve të bordit udhëheqës të Maliqi Group. Në këtë aktivitet u ndanë çmime dhe mirënjohje për kompanitë më të mira, arritjet dhe kontributin e tyre në ekonomi dhe shoqëri.

Lexo më shumë
04.

Të nderuar kolegë Ne arritëm të realizojmë evente jashtëzakonisht të suksesshme për ndërtimin e ekipit këtë fundjavë (7 tetor 2023) në fshatin Kuçkovë të Maqedonisë dhe në Gjakovë të Kosovës. Këto evente të ndërtimit të ekipit na dhanë një mundësi për argëtim dhe relaksim, por edhe një mundësi për bashkëpunim më të mirë ndërmjet kolegëve, gjë që sigurisht do të ndikojë pozitivisht në produktivitetin dhe suksesin e grupacionit Maliqi në të ardhmen.

Lexo më shumë
05.

Filmi, kultura nuk janë më privilegj, janë domosdoshmëri. Si uji, si ajri që thithim. Me këtë mesazh, aktorja dhe producentja Labina Mitevska mori çmimin "Ylli i madh i filmit maqedonas" në hapjen e edicionit të 44-të të Festivalit Ndërkombëtar të Kamerave Filmike "Vëllezërit Manaki", në të cilin Maliqi Group dhe Gemak janë miq tradicionalë dhe ndihmës.

Lexo më shumë
06.

Z. Altin Maliqi, një nga pronarët dhe anëtar i bordit të drejtorëve të Maliqi Group, ishte pjesë e aktivitetit “Klubi i Bizneseve të Përgjegjshme”, i cili u mbajt nën kujdesin e Presidentit të Shtetit z. Stevo Pendarovski

Lexo më shumë
07.

Konsulli i nderit i Shteteve të Bashkuara të Meksikës në Maqedoninë e Veriut, z.Alban Maliqi, anëtar i bordit të drejtorëve të Maliqi Group, dje ishte pjesë e ekipit diplomatik në Beograd të Serbisë, ku z. Carlos Isauro Felix Corona, ambasadori i Meksikës, organizoi një pritje me rastin e Ditës së Pavarësisë së këtij vendi të Amerikës Latine

Lexo më shumë
08.

Edicioni i sivjetëm i 44-të i Festivalit Ndërkombëtar të Kamerasë Filmike “Vëllezërit Manaki” do të mbahet nga 23 deri më 29 shtator në Manastir, tha drejtori i Festivalit,

Lexo më shumë
09.

Në vitin 2023 Maliqi Group zgjeroi biznesin e tij, duke hapur Agmam Group në Shqipëri, me një strukturë dhe logjistikë për import dhe shpërndarje të markave dhe produkteve sipas nevojave të tregut vendas.

Lexo më shumë
010.