•  
Скролувајте надолу

Последни
Новости

Фондацијата „Енвер Малиќи„ вложува во едукативните процеси на ранливите категории на граѓани.

The Foundation “Enver Maliqi” invests in the educational processes of vulnerable categories of citizens.

Мевљуде Малиќи, претседателка на Фондацијата „Енвер Малиќи“ и извршната директорка на фондацијата Нина Шерифовска, денеска донираа училишен прибор за првачињата во основното училиште „Васил Главинов“ во општина Чаир.

Фондацијата „Енвер Малиќи„ вложува во едукативните процеси на ранливите категории на граѓани.

На првачињата им посакаа успешно да ги совладаат најважните работи во животот, другарувњето, играта и образованието.

Среќно првачиња ! !

Leave a Reply

01.