•  

Park Residence

Следно
Пред

Комплексот за станбено и деловно домување Park Residence е лоциран на едно од најатрактивните места во градот, покрај реката Вардар, блиску до Градскиот Парк и денес претставува синоним за луксузно, удобно и безбедно домување. Граден е со најдобрите и најпрефинети материјали и брендови како Cotto D’ieste, M&Z, VIP, BAUDZT, Progetti, Rossini.

Park Residence комплексот се протега на површина од 32246 м2 и е препознатлив по уникатната фасада, модерен дизајн, енергетско-ефикасен пристап, врвна светска технологија, 24/7 видео надзор и грижа за резидентите, правејќи го уникатен во секој поглед.