•  

Premium residence

Следно
Пред
Детали

Еден од најпрестижните комплекси и воедно единствен од полузатворен тип во Скопје, изграден по европски терк, современ дизајн и стандарди за квалитетно домување.

Располага со 5 станбени згради, хотел, фитнес и спа центар, трговски центар, угостителски објекти, детски игралишта и спортски терени, подземно паркирање и 24/7 видео надзор.

Premium Residence претставува современа хармонија и нуди достапност за секој кој сака да живее комфорен живот во централното градско подрачје.

Грандиозноста на овој комплекс ќе го разубави животот на повеќе од 450 семејства и ќе биде симбол за соживот и одлика урбанo живеење во овој дел на град Скопје.