•  

Marigona Hill

Следно
Пред

Инспирацијата е необјаснив елемент од човековото искуство
Вашето искуство во Маригона Хилл започнува и завршува со природа содржана од парк со патеки, мноштво од спортски терени, детски игралишта и фитнес на отворено. Се ова ќе Ви пружи волја и ентузијазам во животот.

Благодарение на искуството на италијанските архитекти, специјализирани за дизајн на зелени површини, мноштвото од засадени дрвја и цветови кои се посебно избрани, ќе направат природна филтрација на воздухот во просторите на Маригона Хил

За Вашата добросостојба, ќе биде изградена патека од Маригона Хил до Езерото Бадовч и Гермиа Парк

Како и претходниот проект за висок стандард на живеење, ние секогаш ќе бидеме тука со услуги на одржување како: чистење на патишта, исфрлање на ѓубре, одржување на мрежа и дополнително обезбедување

Дополнително, во близина на дуќаните ќе има и шеталиште „Walking District“ што ги прави целосно лесни и брзи основните потреби како пазарење во маркет, хемиско чистење, фризер, аптека итн.

Внатре во „ридот Маригона“ има парцела за маалскиот расадник, кој ќе биде даден под раководство на општина Приштина.

Како и во Marigona Residence, сите вие кои сте заинтересирани со нетрпение очекувате да не посетите во нашите канцеларии, на локацијата каде што веќе се одвиваат работите.