•  

Gemak

Следно
Пред

Гемак е компанија која цели три децении е лидер на пазарот за увоз, дистрибуција и стратешки партнер на најпродаваните светски брендови на алкохолни и безалкохолни пијалаци, тутун, кафе, прехрабени и непрехрабрени производи.

Основата на која се темели работењето на компанијата е широко распространетата дистрибутивната мрежа која покрива речиси 90% од пазарот, а континуираното воведување нови процедури, системи и алатки за унапредување на работата се потврда за посветеност, раст и развој.

Водена од мисијата за беспрекорен дистрибутивен процес на производите од нашето портфолио од увоз до продажно место, преку имплементација на најновите технологии во областа на дистрибуцијата и продажбата, компанијата Гемак создава вредности за своите принципали и клиенти преку врвна услуга и партнерски однос, како и вложување во континуиран раст и развој на вработените и нивните знаења и вештини.