ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШИОТ СВЕТ

Веќе повеќе од 30 години, Групацијата Малиќи ги поставува успехот создавајќи бројни компании од различни индустрии во Македонија, Албанија и Косово,
предводени од иновации, храброст и интегритет.

Посочувајќи ги нашите корпоративни вредности врз кои ја засноваме нашата работа, станавме една од најголемите компании за увоз и активна дистрибуција (Gemak & Gekos) за тутун, алкохолни пијалоци и храна.

Ние сме ексклузивен стратешки партнер на светски најпродавани марки и успешно функционираме и во телекомуникациите (GTS, Enternet), недвижности (Park Residence) и угостителството (хотел со 5 ѕвезди Park Hotel & Spa, ресторан FOUR, Brick Eat, хотел со 4 ѕвезди Next Door Park Hotel, Catering services, итн).