MIRË SE VINI NË BOTËN TONË

Për më shumë se 30 vjet Maliqi Group ka vendosur shtyllat e suksesit duke krijuar shumë kompani në industri të ndryshme në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë, të udhëhequr nga inovacioni, guximi dhe integriteti.

Duke treguar vlerat tona korporative mbi të cilat e bazojmë punën tonë, ne jemi rritur në një nga kompanitë më të mëdha të importit dhe distribuimit aktiv (Gemak & Gekos) për duhan, pije alkoolike dhe produkte ushqimore dhe pije.

Ne jemi partner ekskluziv strategjik i markave më të mira botërore dhe po funksionojmë me sukses edhe në telekomunikacion (GTS, Enternet), pasuri të patundshme (Park Residence) dhe biznesin e mikpritjes (Park Hotel & Spa me 5 yje, restorant FOUR, Brick Eat, Next Door Park Hotel me 4 yje, Catering service, etj.