PËR NE

Për më shumë se 30 vjet Maliqi Group ka vendosur shtyllat e suksesit, duke krijuar shumë kompani në industri të ndryshme në Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë, të udhëhequr nga inovacioni, guximi dhe integriteti.

Duke treguar vlerat tona korporative mbi të cilat e bazojmë punën tonë, ne jemi rritur në një nga kompanitë më të mëdha të importit dhe distribuimit aktiv (Gemak & Gekos) për duhan, pije alkoolike dhe produkte ushqimore dhe pije. Ne jemi partner ekskluziv strategjik i markave më të mira botërore dhe po funksionojmë me sukses edhe në telekomunikacion (GTS, Enternet), pasuri të patundshme (Park Residence) dhe biznesin e mikpritjes (Park Hotel & Spa me 5 yje, restorant FOUR, Twins, Brick, Little Box, etj.

Bordi i Drejtorëve / Pronarëve

Alban Maliqi
alban@maliqigroup.com

Altin Maliqi
altin@maliqigroup.com

Rezearta Maliqi
rezearta@maliqigroup.com

Enver Maliqi

(1952-2020)

Sipërmarrës i realizuar, biznesmen dhe nënkryetar i Qytetit të Shkupit themeloi biznesin familjar mbi 30 vjet më parë nga fillimi. Gjatë viteve ka fituar përvojë në industri të ndryshme si tregti dhe distribuim, telekomunikacion, pasuri të patundshme dhe mikpritja (hotel me 5 yje, restorante, kafe bare, diskotekë, etj) brenda dhe jashtë vendit në 3 vende: Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri.

Ishte anëtar prestigjioz i shumë odave të biznesit dhe shoqatave, filantrop dhe bashkëshort i dashur, baba dhe gjysh, mbrojtës i familjes Maliqi dhe i të gjitha bizneseve familjare, gjithashtu është një udhëheqës motivues për më shumë se 500 punonjës që aktualisht punojnë në të gjithë rrjetin e kompanive të tij.

Enveri shifte te kolegët e tij, bashkëpunëtorët dhe partnerët si në familje të tij, duke ju dhënë mbështetje pa reservë secilit, në atë mënyrë linte trashëgimi që ta vazhdojmë misionin dhe veprën e tij.